Kosárlabda

2017.01.25. 18:45

Eddig háromból három: a Kanizsai Vadmacskák SE kosarasai Baján is győztek

Nagykanizsa - Januári harmadik találkozóját is megnyerte a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda-együttese, ezúttal Baján értek el sikert Gábor Erzsébet tanítványai.

Kühne László

Bajai NKK-Kanizsai Vadmacskák SE 73-77 (17-21, 20-16, 14-26, 22-14)

Női amatőr NB I Nyugati csoport kosárlabda-mérkőzés. Baja, 50 néző. Jv.: Simon T., Tóth M.

Kanizsa: Fekete (10), Fuisz (33/3), Hegyi (7/3), Zsámár (17/3), Bánhegyi (8). Csere: Gutai, Szőlősi (2). Edző: Gábor Erzsébet.

Az első negyed 4. percére Fuisz Viktória és Bánhegyi Beatrix pontjaival már hét ponttal vezetett a KVSE, de a hazaiak egyenlíteni tudtak. Jól jöttek hát Fekete Csilla kosarai, mert így a kanizsaiak előnnyel zárták az első tíz percet. A másodikban a hazai együttes kihasználta a vendégek hibáit és a mérkőzés 16. percében már a Baja vezetett, igaz, Gábor Erzsébet tanítványai egyenlítettek.

Fuisz Viktória kimagaslóán játszott a Baján megnyert meccsen
Fotó: Gergely Szilárd

Nagyszünet után a játék minden elemében kiemelkedőt nyújtott a Vadmacskák, Fuisz vezérletével és Zsámár Liliék pontjaival fokozatosan húztak el és tíz ponton felüli különbséggel várhatták az utolsó negyedet. A záró játékrészben 14 pontos kanizsai előnynél Fekete begyűjtötte ötödik személyi hibáját, a Baja próbált is nagy hajrát kivágni, de Fuisz büntetőivel és középtávoli dobásaival a nagykanizsaiak megnyerték a - sorozatban harmadik - mérkőzésüket.

Gábor Erzsébet: - A harmadik negyed parádés játékával arattunk győzelmet.

Jók: Fuisz (a mezőny legjobbja), Zsámár, Fekete.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!