Kosárlabda

2006.10.14. 02:28

A Vadmacskák bravúrja

Nagykanizsa (bb) - A női kosárlabda NB I A-csoportjában a Kanizsai Vadmacskák tegnap este Diósgyőrben vendégszerepeltek.

nincs nev

DKSK: Hargitai 2, Fodor 14, Imbergerova 8, Keller 15, Szavuly 11. Csere: Sándor 2, Zvolenszki -, Havasi 1. Edző: Tapodi Péter.

Kanizsa: Parrado 14, Panics 12/6, Molinet 16/6, Varga 12, Horváth A. 4. Csere: Völgyi 2, Horváth B. 2, Tálosi -, Fekete -, Mozsolics -. Edző: Farkas József.

Rendkívül rossz ritmusban kezdtek a Vadmacskák, de az igazolási stop miatt megcsappant kerettel pályára lépő DKSK is feszülten pattogtatott. Aztán a második negyedben egyre jobban belemelegedtek a kanizsaiak, s lendületes játékkal, kiváló védekezéssel felzárkóztak. A harmadik játékrészben kétség sem férhetett a dél-zalai egység hatalmas erejéhez, s a tapasztalt Molinet távoli dobásaival hamar elhúztak. Bár a hazaiak mindent megpróbáltak, ezúttal nem bírták legyőzni az utolsó félidőben is remekül játszó vendég alakulatot.

Jók: Molinet, Parrado, Varga.

Farkas József: Tisztában vagyunk az ellenfél helyzetével, nehezen indultunk meg, kicsit nyögvenyelősen, de kötelező győzelmet arattunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!