Kosárlabda

2015.01.30. 15:30

ZTE NKK: Győrben is sikerülhet?

Zalaegerszeg - Az élet és a sorsolás úgy hozta, hogy szombaton is Győr-Moson Sopron megyei vendégség jut a zalai kosárcsapatoknak. A ZTE NKK NB I A-csoportos női együttese szombaton 18 órától a CMB CARGO UNI Győr vendége lesz.

Kerkai Attila

A győriek a másodikok, a ZTE NKK pedig hatodik a tabellán, így a hazai pályát is ideszámítva a kisalföldiek az esélyesek, de ismerve az előzményeket, semmit sem lehet biztosan kijelenteni.

Természetesen arra gondolunk, hogy a ZTE NKK előbb a felkészülési Göcsej Kupán, majd hazai környezetben a bajnoki mérkőzésen is legyőzte a Völgyi Péter irányította Győrt. Mindkét akkori siker a jókora meglepetés kategóriába tartozott, de jöhet-e a következő bravúr?

Ezt kérdeztük Gáll Tamástól, a ZTE NKK szakvezetőjétől is.

– Egy biztos, hogy mi mindenféle teher nélkül várjuk ezt a találkozót – állapította meg a zalaiak vezetőedzője. – A Győr. annak ellenére, hogy kétszer legyőztük, jobb, komplexebb kerettel rendelkezik, de nem szeret ellenünk játszani... A két korábbi sikerünk pszichésen biztosan számít majd, ráadásul a győriek legutóbb kikaptak a mezőny hátsó felében tanyázó MTK-tól. Szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy egy jó mérkőzést játsszunk és abból aztán bármi lehet. Jól jött számunkra, hogy a két legutóbbi találkozónkat megnyertük az MTK és Cegléd ellen, de a realitás az, hogy a szombati találkozón a győriek tényleg esélyesebbek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!