Kosárlabda

2015.01.28. 19:05

Győrben a kupáért - A ZTE NKK és a ZTE KK programja is változott

Zalaegerszeg - A magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségében elkészült a női Magyar Kupa nyolcas döntőjének sorsolása, melyben a ZTE NKK érdekelt. Közben változott a bajnoki menetrend is, ami a női csapatot és a Zalakerámia-ZTE KK programját is átírta.

Kerkai Attila

Az MKOSZ elnöksége legutóbbi ülésén döntött, hogy a női Magyar Kupa nyolcas döntőt március 12-14. között, az Audi Aréna Győrben rendezik. A tavaly év végén átadott új csarnokban a Magyar Kupában kétszeres bronzérmes ZTE NKK a hazai pályán szereplő CMB Cargo UNI Győr csapatával mérkőzhet meg az elődöntőbe jutásért.

A negyeddöntők programja. Március 12. (csütörtök): CMB Cargo UNI-Győr–ZTE NKK (1), Uniqa Euroleasing Sopron–KSC Szekszárd (2), PEAC-Pécs–Aluinvent DVTK Miskolc (3), Ceglédi EKK– PINKK Pécsi 424 (4).

Zele Dorinának (b) is fontos szerep jut majd az MK-döntőben, de addig még lesznek bajnoki találkozók. Fotó: Pezzetta Umberto

Ezt követően a győztesek március 13-án az elődöntőben találkoznak egymással, majd március 14-én előbb a bronzmérkőzést, aztán a döntőt rendezik.

Időközben változott a ZTE NKK és a Zalakerámia-ZTE KK kettős mérkőzésének időpontja is. Eredetileg mindkét élvonalbeli csapat február 14-én szerepelt volna hazai pályán, de módosult a program és minden egy nappal korábbra esik. E szerint február 13-án pénteken 16.30-tól rendezik a ZTE NKK–Vasas találkozót, majd 19 órától a Zalakerámia-ZTE KK–MAFC találkozó lesz soron.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!