Kosárlabda

2011.01.10. 09:59

Letették a Kék-Fehér Összefogás alapjait

A ztekosar.hu fórumán indult kezdeményezés nyomán szombaton délután mintegy 20-30 ZTE drukker gyülekezett a Sportcsarnok tárgyalótermében. Az találkozó célja a nehéz anyagi helyzetben lévő klub erkölcsi támogatásán túl, a kézzel fogható segítség nyújtása, illetve ennek megvalósítási lehetőségei voltak.

Urbanics Pál

A szurkolói összejövetelen megjelent Szilágyi László, a Zalakerámia ZTE KK ügyvezetője is, aki köszönetét fejezte ki az önzetlen szándéknak és a klub helyzetének rövid felvázolásán kívül a támogatási lehetőségekről is szólt. A segítségnyújtás számtalan módja merült fel, melyek közül végül konszenzus alapján a szurkolók által az alábbiak kerültek elfogadásra:

- A Mini Zsiráf Alapítvány már a mai naptól fogad bármekkora összegű befizetést és átutalást, melyek azonnali segítséget jelentenek mind az utánpótlás, mind a felnőtt csapat sikeres szerepléséhez.

- Jövő héten kerülnek nyomdába a különböző támogatási összeget igazoló ZTE Pártolói Jegyek, amiket már a soron következő hazai meccs helyszínén megvásárolhatnak a segíteni szándékozó kék-fehér szimpatizánsok.

További támogatási lehetőségek is szóba kerültek, melyeknek kidolgozás a folyamatban van. A „Kék-Fehér Összefogás” célja egy széles körű támogatás létrehozása, ahol bárki, bármekkora összegű felajánlásával segítheti a csapat eredményes működését. Tervek szerint a ZTE honlapján létrehozzák a Kék-Fehér Összefogás falát,  ahová egy nyilatkozat kitöltése után felkerülhetnek az adományozók. Ezen az oldalon heti frissítéssel követhető lesz az összefogás eredménye.
A csapat felajánlásából pedig a segítők között a bajnoki évad végén ZTE-s relikviákat sorsolnak ki.

A jó hangulatú és konstruktív beszélgetés résztvevői egyetértettek abban, hogy minden kis adomány, minden kis gesztus segítséget jelent, és remélik, hogy a Kék-Fehér Összefogás egy példa értékű kezdeményezés lesz, mely jelzi, hogy Zalaegerszegen közügy a férfi kosárlabda, és együtt (a környék vállalatainak és vállalkozásainak is példát mutatva) nem csak nagyokat álmodni, hanem nagy dolgokat végrehajtani is lehet.


További infók a támogatási lehetőségekről ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!