Kosárlabda

2008.05.21. 02:28

Itthon lépnek pályára

Zalaegerszeg - A Zala Volán-ZTE és a Zalakerámia-ZTE KK is pályára lép ma este a Városi Sportcsarnokban. Előbb hölgyek, majd a fiúk játszanak.

Bóbics László

A Zala Volán az 5. helyért az első találkozóját játssza 16.30 órától a Szolnok ellen.

- A bajnokság előtt elégedettek lettünk volna az ötödik hellyel, de most egy kicsit csalódottak vagyunk - kezdte Bencze Tamás, a közlekedésiek trénere. - Ennek ellenére nagyon bízom abban, hogy a gárda már túltette magát a csalódáson, hogy nem jutottunk be a négy közé. Szekszárdon elég hullámzó volt a játékunk, remélhetőleg a Szolnok ellen javul a teljesítményünk mert csak ekkor lesz esélyünk a sikerre. Alaposan kielemeztük a vendégek játékát, megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni. Jó csapat a Tisza-parti gárda és lendületben is vannak, nagyon kell figyelnünk, mert csak összeszedett játékkal érhetünk el sikert.

A két sikerig tartó párharc második találkozóját szombaton rendezik Szolnokon, az esetleges harmadik meccs kedden lesz Egerszegen.

A Zalakerámia ZTE KK az alsóházi mezőny legjobb formában lévő csapatát a Sopront látja vendégül ma 18.30 órától.

- Meglehetősen szűk a kerünk, hiszen Bassette végleg hazament, Miskovics, Tóth és Keresztes pedig sérült - mondta Bodrogi Csaba, a kék-fehérek ügyvezető igazgatója. - A csapat nyugodtan játszhat, ezért izgalmas, jó mérkőzésre számítok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!