Kosárlabda

2008.04.30. 02:29

Sopronba utaznak

Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszát követően a rájátszásban folytatják a küzdelmeket a csapatok. A Zalakerámia ZTE KK az alsóházban játszik.

Bóbics László

- Csalódottak vagyunk, igaz, már jó ideje tudtuk, hogy nem jutunk a legjobbak közé - kezdte Bodrogi Csaba, a ZTE KK ügyvezető igazgatója. - Most az a cél, hogy azok a játékosok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, minél többet játszanak. Miskovicsnak fáj a lába, de a többiek egészségesek. A légiósainknak május végéig él a szerződése, így rájuk is számíthatunk. Kiesési problémánk nem lehet, így nyugodtan kosarazhatnak a fiúk. A motiváció szokott a probléma lenni egy-egy kudarc után, remélem, nálunk ezzel nem lesz gond. Szerdán Sopronba megyünk, szombaton pedig a MAFC-hoz. Szeretnénk minél jobb eredményt elérni.

Nikola Lazics, a kék-fehérek trénere azon kesereg, hogy Miskovics már hosszú ideje sérült. Elmondása szerint a Sopron komplett csapatával lép majd pályára. Így egyáltalán nem lesz könnyű dolguk a Lövérek alján.

A Zala Volán ZTE női együttese bravúrosan szerepelt az NB I A-csoportjának alapszakaszában, negyedik lett. Így hazai környezetben kezdheti a rájátszást a BSE ellen.

Az első találkozóra szombaton 17 órakor kerül sor a megyeszékhelyi városi sportcsarnokban. A közlekedésiek azért hozták előbbre a kezdési időpontot, hogy sportszombatra kínáljanak lehetősé-get a szurkolóknak, hiszen 19 órától a ZTE FC NB I-es labdarúgó-együttese a Nyíregyházát látja vendégül. Az átgondolt döntés következté-ben a sportbarátok - ha úgy gondolják - mind a két találkozót megtekinthetik majd.

A Volán a két győzelemig tartó csatározás második találkozóját május 6-án játssza a fővárosban, az esetleges harmadik mérkőzésre pedig május 9-én 18 órakor Zalaegerszegen kerülhet sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!