Kosárlabda

2007.01.17. 03:29

Peches gépgyáriak

Nagykanizsa (bb) - A Kanizsa KK NB I B-s férfi kosárlabda együttese a Pápa otthonában úgy kapott ki, hogy a mérkőzés első percében egyik kulcsjátékosuk megsérült.

Benedek Bálint

Kanizsa: Sági (20/12), Beck (27/6), Becze (18/6), Szabó (2), Zsámár (9). Csere: Millei (11), Fodor (4), Murvai (9). Edző: Kovács Nándor.

A gépgyáriak pechsorozata a Fehérvár elleni találkozó után kezdődött, akkor Krasznai - egy edzésen történt ütés miatt - törött orral vállalta a játékot, ám a meccs után elájult.

A Pápa otthonába, így meglehetősen tartalékosan érkezett a kanizsai legénység, a balszerencse tovább sújtotta a dél-zalaiakat, hiszen Szabó az első perc huszadik másodpercében olyan roszszul lépett, hogy kifordult a bokája. Ennek ellenére Ságiék nem adták fel, rendezték soraikat, s tartották a lépést a hazaiakkal. Aztán egyik pillanatról a másikra szétesett a játékuk, ezt kihasználta az ellenfél, s elhúzott.

A fordulást követően az első 20 perchez viszonyítva egy kicsit pontosabb lett a vendégek játéka, ám a felesleges kapkodás miatt több hibát is vétettek. Nehezítette a dolgokat, hogy a kipontozódások tovább tizedelték az állományt. A hajrára teljesen elfogyott a kanizsai csapat védekezése, így Beck és Sági gyors támadásainak, s a távoli dobásainak hála nem nőtt tovább a különbség.

Kovács Nándor: Sérülések és kipontozódások után ennyire voltunk képesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!