Kosárlabda

2007.01.08. 03:28

Ahogy várható volt

Szeged (bb) - Az NB I A-csoportos kosárlabda-bajnokság újabb fordulójában a Kanizsai Vadmacskák gárdája a tabellán harmadik helyezett, Szeged otthonában kapott ki.

Benedek Bálint

Szeged: Fűrész (10), Tomoha (18), Török (2), Mészáros (17/6), Kajdacsi (10). Csere: Aranyics (-), Szlimák (11), Bozóki (2), Izsák (5), Tóth (-), Russai (12), Pungor (2). Edző: Peresztegi Nagy Ákos.

Kanizsa: Panic (2), Horváth A. (2), Völgyi (10), Molinet (9), Parrado (17). Csere: Varga (-), Tálosi (-), Mozsolics (-), Fekete (5/3). Edző: Déri Csaba.

Kipontozódott: Horváth A. a 27. percben.

Mint azt sejteni lehetett, nem lesz könnyű dolga a Vadmacskáknak, hiszen az ellenfél szorosan lohol a két élcsapat - Pécs, Sopron - mögött. Ennek megfelelően jól is kezdtek a Tisza-partiak, s már a mérkőzés elején állva hagyták a dél-zalaiakat. A második negyedre minden erejüket összeszedték a vendégek, s Parrado révén sorra estek a kosarak. Így elég sokáig, egészen Horváth A. kipontozódásáig jól tartották magukat. Aztán érvényesült a papírforma. A fiatal Vadmacskák fáradtsága azzal is magyarázható, hogy többen, így Varga Zsófia is csütörtöktől szombatig a nyíregyházi országos ifjúsági tornán lépett pályára.

Déri Csaba: Ezt a meccset egyértelműen a verhető ellenfelekre való felkészülés részének tekintem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!