Kosárlabda

2006.07.10. 02:28

MKOSZ a régi vezetés marad?

Budapest (mti) - A Fővárosi Bíróság felfüggesztette az eljárást a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) új elnökségének bejegyzéséről, így ...

Mórocz Zsolt

Budapest (mti) - A Fővárosi Bíróság felfüggesztette az eljárást a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) új elnökségének bejegyzéséről, így a pereskedés végéig a régi testület veszi vissza a hatalmat. A május végi tisztújító közgyűlésén a sportág elöljárói Németh Lászlót választották meg elnökké a másfél évtizeden át irányító Bartha Ferenc helyébe. Az új vezető mellé még aznap négy elnökségi tagot választott meg a testület. A grémium azonban nem tudta elkezdeni az érdemi munkát, mert egy hónapja a korábbi vezetők közül valaki - törvénysértésre hivatkozva - beadványban támadta meg a határozatot. Budapest (mti) - A Fővárosi Bíróság felfüggesztette az eljárást a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) új elnökségének bejegyzéséről, így a pereskedés végéig a régi testület veszi vissza a hatalmat. A május végi tisztújító közgyűlésén a sportág elöljárói Németh Lászlót választották meg elnökké a másfél évtizeden át irányító Bartha Ferenc helyébe. Az új vezető mellé még aznap négy elnökségi tagot választott meg a testület. A grémium azonban nem tudta elkezdeni az érdemi munkát, mert egy hónapja a korábbi vezetők közül valaki - törvénysértésre hivatkozva - beadványban támadta meg a határozatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!