La Liga

2018.04.15. 19:26

Könnyedén nyert az Atlético Madrid

Az Atlético Madrid 3-0-ás papírforma-győzelmet aratott otthon a kiesés ellen harcoló Levante felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, vasárnap.

Diego Simeone együttese a 33. percben szerezte meg a vezetést, Ángel Correa remek csel után lőtte ki a bal alsót. A hazaiak a félidő előtt megduplázhatták volna az előnyüket, ám Antoine Griezmann hiába esett át a kapuson a tizenhatoson belül, a játékvezető a franciának adott sárga lapot – számolt be róla a Nemzeti Sport Online.

Griezmann nem zavartatta magát, a második félidő elején kapásból a rövid felsőbe bombázott – 2018-ban már a 14. bajnoki gólját szerezte (ugyanannyit, mint Messi), ennél többet csak Cristiano Ronaldo jegyez (19).

A végeredményt a csereként beálló Fernando Torres állította be a 77. percben: a szezon végén távozó spanyol Griezmannéhoz hasonló szép mozdulattal talált a kapuba, ez volt a 100. élvonalbeli gólja a klub színeiben, ezzel ő lett az ötödik olyan játékos, aki elérte ezt a számot.

Címkék#la liga

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában