Koncertajánló

2013.06.17. 17:55

Álnéven jön Magyarországra Aloa Blacc

Három teljes napot tölt hazánkban az amerikai R&B sztár, Aloe Blacc. Az I Need A Dollar című sláger előadója álnéven foglaltatott szobát magának.

Gyuricza Ferenc

A színes bőrű előadó június 23-én lép fel a budapesti Zöld Pardonban, ám a kiszivárgott hírek szerint nem csak a koncertje éjszakáját, hanem három teljes napot Magyarországon tölt. Aloe Blacc elsősorban az I Need A Dollar című dal révén ismert, az R&B stílusú sláger milliók kedvence világszerte.

A panamai szülők gyermekeként, de már Kaliforniában született Aloe Blacc a modern, soul hatásokat is mutató R&B műfajának egyik fiatal reménysége. A színes bőrű előadó pályája egy hip-hop duó tagjaként indult még 1995-ben, ám a 2000-es évek közepétől szólókarrierbe kezdett. Első önálló lemeze 2006-ban jelent meg, a várva várt sikert azonban csak a 2010-ben megjelent Good Things című anyag hozta meg neki. Ezen található az HBO csatornáján fotó Kergetjük az amerikai álmot című sorozatának főcímdalául is szolgáló világsláger, az I Need A Dollar, ami világszerte előkelő helyeken szerepel a listákon, így a magyar közönségnek is hamar kedvence lett.

Az énekes a június 23-i koncert kapcsán először jár majd Magyarországon, s mivel igyekszik megőrizni inkognitóját, ezért álnéven foglaltak neki luxuslakosztályt az egyik budapesti hotelben. A szokásos technikai igényeken kívül egyetlen különleges kérése volt a Zöld Pardon szervezői felé, Aloe Blacc kikötötte, hogy nem helyezhetnek el szőnyeget a színpadon, hiszen az akadályozná őt a táncolásban, ami az előadás rovására menne.

Ezek is érdekelhetik