INTERSPORT Keszthelyi Kilométerek

Segítsen Ön is egy színházjeggyel – Valahol Európában jótékonysági előadás a KKMHELP szervezésében
A Keszthelyi Kilométerek jótékonysági programja a KKMHELP idén egy mobil lélegeztetőgép megvásárlására gyűjt a Keszthelyi Kórház Sürgősségi Osztálya számára.
Iváncsics Zsolt: a magyar Forrest Gump aki futással segít!
A Keszthelyi Kilométerek a kezdetektől fogva nemcsak a futásról, hanem a közösségépítésről, segítségnyújtásról is szól. A KKMHELP Program ötletgazdájával, a magyar Forrest Gumppal, Iváncsics Zsolttal beszélgettünk.
Egy futófesztivál a Balaton szívében gyerekeknek és felnőtteknek – INTERSPORT Keszthelyi Kilométerek 2019
A Keszthelyi Kilométerek Egyesület 12. éve rendezi meg június 8.-9. között a Keszthelyi Kilométerek (KKM) családi és sport hétvégét. Az ország egyik legnépszerűbb futóversenyéről, az idei év újdonságairól Bedő Beát az egyesület elnökét kérdeztük.
Horváth József handbike versenyző: A KKM egy fantasztikus élmény
Magyarország egyik leghíresebb futóversenye a Keszthelyi Kilométerek idén a pünkösdi hétvégén lesz Keszthelyen.
Gazda Rita: A KKM-en futottam életem első Maratonját!
Keszthelyi Kilométereket 2008 óta rendezik meg. Évről-évre nagyobb sikerrel ezreket megmozgatva a pünkösdi hétvégén.
Németh Gábor – a KKM a tavaszi futószezon alfája – omegája!
Intersport Keszthelyi Kilométerek lelkes versenyzője a 34 éves Németh Gábor maratonista, aki 10 éve indul nemzetközi és az országos bajnokságokon. Gáborral beszélgettünk a KKM-ről, aki 2016-os félmaratonon és a 2017-es maratonon is első lett.
Dufner Anasztázia: „Mindenki egy emberként vesz részt a KKM szervezésében”
Dufner Anasztáziát magával ragadta a Keszthelyi Kilométerek hangulata, immár a második éve, hogy a szervezői csapat tagja. Elmesélte, hogy milyen érzés részt venni ebben és megosztotta velünk azt is, számára mi a verseny legmeghatóbb pillanata.
Benkő Petra: A gyerekeknek felejthetetlen élményt kínál a KKM
Magyarország egyik legnépszerűbb futóversenyén a jövő generációja is képviselteti magát. A gyermek futamok világának bemutatásában, Benkő Petra állt rendelkezésünkre.
KKMHELP: A Kolping Hotel is segít!
A Keszthelyi Kilométerek nemcsak egy futófesztivál, hanem jótékonysági program is, idén a Keszthelyi Kórház Sürgősségi Osztályát segítik egy mobil – lélegeztetőgép megvásárlásában.
Bedő Bea: A KKM a harmadik gyermekem!
KKMHELP – Támogasd Te is a Keszthelyi Kórházat egy mobil-lélegeztetőgép megvásárlásában
A Keszthelyi Kilométerek nem csak a futásról, hanem a közösségépítésről, segítségnyújtásról is szól. Idén a KKMHelp Program a Keszthelyi Kórház Sürgősségi Osztályának egy mobil respirátor-lélegeztetőgép vásárlásában segít. Ellátogattunk a Keszthelyi Kórház Sürgősségi osztályára, ahol Dr. Bondor Gyula főorvossal és Tarpálné Judit főnővérrel beszélgettünk a gyűjtésről, valamint a mobil-lélegeztetőgép fontosságáról.
Kegyes Péter: A KKM örökre beíródott a versenynaptárunkba!
Idén 12. alkalommal rendezik meg a Keszthelyi Kilométerek futófesztivált Keszthelyen.
Sziné Horváth Beáta: „Hihetetlen, mennyi szeretetet kap az ember a futóktól”
Sziné Horváth Beáta már hat éve oszlopos tagja a KKM csapatának.
Kőrös László: „Szinte katarzis élményt okoz megtapasztalni az erőfeszítéseink gyümölcsét”
Kőrös László a KKM indulása óta részt vesz a szervezésben, de volt olyan év, amikor futóként is indult. Elmondta, hogy mit jelent tagja lenni a csapatnak, továbbá azt is, hogyan kapcsolódtak be a verseny lebonyolításába a gyermekei is.
Mazsolák is róják a köröket a Keszthelyi Kilométereken
A KKM egyik legnépszerűbb csapatával a MA-ZSO-LÁ-val elevenítettük fel a keszthelyi futóversenyhez és a csapathoz köthető sztorikat. Volt itt ájulás, mentő, dobogós hely, éljenző szurkolók, és megtudtuk, hogy ők a világ legszebb futópályáján edzenek.
Tungsram
Tungsram
Tungsram