Kissziget

2016.12.30. 17:46

Csapatösszetartó disznóvágás

Kissziget – Disznóvágással búcsúztatták tegnap az óévet a Csömödér-Kissziget KSE futballcsapatának tagjai.

Korosa Titanilla

A kultúrház udvarán a játékosok a helyi segítőkkel közösen láttak neki a munkának már korán reggel. A negyedik alkalommal megtartott év végi program egyben a csapatépítést is szolgálta.

A focicsapat tagjai disznót vágtak az év végi csapatösszetartáson. Balról Varga László, Varga Zsolt, Fehér Marcell, Orsós Imre, Cseresnyés Krisztián és Takács Zoltán Fotó: Korosa Titanilla

Varga Zsolt, a megyei harmadik osztályban szereplő együttes edzője elmondta: a település önkormányzata is támogatta a csapat közös disznóvágását, míg a munkát hozzáértő böllér segítette. A sertés feldarabolását követően a résztvevők kolbászt is töltöttek, majd nekiláttak a vacsora elkészítésének. Az esti zenés programra mintegy harmincan voltak hivatalosak, a játékosok és a segítők együtt ünnepelték meg az évet.

Megtudtuk azt is, hogy a jelenleg a középmezőnyben elhelyezkedő együttes célja, hogy a bajnokság végére a legjobb öt csapat között foglaljon helyet a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!