Zalaegerszeg

2015.09.01. 14:59

Tovább szépül a Deák tér

Zalaegerszeg - Októberben népesülhet be a Deák téri, önkormányzati tulajdonú társasház, ahol tegnap tartottak bejárást az illetékesek.

Magyar Hajnalka

A városközponti rehabilitáció keretében 800 millió forintos összköltséggel megépült, 3 lépcsőházból álló társasházban a pinceszinten 45 férőhelyes mélygarázst alakítottak ki, a földszinten egyebek közt 9 üzlet és az önkormányzati cégek közös ügyfélszolgálata rendezkedhet be, az emeleteken pedig 16 lakás és 9 iroda kapott helyet.

Dékány Endre, Böjte Sándor, Balaicz Zoltán, Vigh László és Oláh Gábor az AOD által tervezett s a ZÁÉV által kivitelezett épületnél. Fotó: Pezzetta Umberto

A bejáráson Vigh László országgyűlési képviselő gratulált a tervezőknek, hogy a polgári miliőhöz illő épülettel tették teljessé a Sütő utcából induló projektet, majd Balaicz Zoltán polgármester szólt az előzményekről, s a közös ügyfélszolgálati irodáról. Utóbbi módot teremt rá, hogy hamarosan egy helyen intézhessük a vízszolgáltatással, hulladékszállítással, parkolással és önkormányzati lakásokkal kapcsolatos ügyeinket. Egy fejlesztési iroda megnyitását is kilátásba helyezte, amely a helyi cégek érvényesülését szolgálná. Böjte Sándor, a térség önkormányzati képviselője az új épület által kínált vonzó szolgáltatásokat emelte ki, Oláh Gábor, a beruházó Városfejlesztő Zrt. vezérigazgatója a zalai cégek közreműködését méltatta, Dékány Endre, a műszaki bizottság elnöke pedig a Piac tér környékének további, tervezett fejlesztéseiről szólt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!