Zalaegerszeg

2016.09.06. 18:31

DK-álláspont a népszavazásról

Az álnépszavazás nem a menekültekről szól, a kormány 2010-es megalakulása óta az ellenségképek gyártásával foglalkozik.

Arany Gábor

Ezt Keresztes Csaba, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke jelentette ki kedden tartott egerszegi sajtótájékoztatóján. Megfogalmazása szerint az Orbán Viktor kezdeményezte népszavazás hozzá méltóan az ország leghazugabb népszavazása lesz, amelyen már a kérdés is álságos és hazug.

A kormány milliárdos kampánnyal erősíti az idegengyűlöletet. Mint mondta, a kvótareferendummal Orbán Viktor előkészítené az ország kivezetését az Európai Unióból, mert a kormány az unióra csak fejőstehénként tekint és a támogatások megszűnése után nem tart igényt Európára.

Megálljt kell parancsolni Orbán Viktornak és a Fidesz ámokfutásának, elég volt az ország kisajátításából és totális leigázásából, jelentette ki. A Demokratikus Koalíció mindenkit arra biztat, hogy maradjon távol az EU-ellenes népszavazástól, ezzel jelezve, hogy hazánk uniós tagsága mellett voksol. A politikus elmondta, hogy kampányukban 1700 települést keresnek fel, így eljutnak Zala megyébe is.

A megyeszékhelyre szeptember 22-én látogat el Niedermüller Péter, a DK európai uniós képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!