Nagykanizsa

2017.07.12. 19:09

A pódiumon és a táncparketten töltik nyarat a nagykanizsai ifjak

NAGYKANIZSA - Városi Színpad szárnypróbálgató tehetségei és a Magic Ritmo „géppuskalábú” ifjai a vakáció hónapjait sem töltik tétlenül.

A szárnypróbálgató színészpalántákat és a fiatal táncosokat is magában foglaló Kanizsai Fiatalok Közösségének nyári terveiről Pávlicz Erika, a csoport alelnöke számolt be.

Elmondta: a mai nap során Kerecsenybe látogatnak a színjátszó tehetségek. A fiatalok Moliére egyik, szövevényes szerelmi szálakkal tarkított művét, A Nők Iskoláját adják elő 18 órától a község kempingjében.Hétfőtől pedig ismét a táncosokra várnak mozgalmas napok. A Honvéd Kaszinóban a Magic Ritmo legfiatalabb talentumai sajátítanak el az ötnapos tábor során újabb koreográfiákat, melyekkel a jövő évi versenyszezonban a szakmai zsűrit szeretnék elkápráztatni.

A táncosok után július 21-től a diákszínjátszók veszik birtokba az intézmény egyik zugát. A programon beszédtechnikai gyakorlatokból és szituációs játékokból sem lesz hiány, ugyanakkor csapatépítő foglalkozásokból sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!