Keszthely

2016.01.26. 14:42

Taggyűlést tartott a Bethlen Gábor Nyugdíjasklub

Keszthely – Taggyűlést tartott nemrég a Bethlen Gábor Nyugdíjasklub. A rendezvényről Bajzik Lajosné küldött beszámolót.

Zalai Hírlap

A  keszthelyi Bethlen Gábor Nyugdíjasklub a taggyűlésen a következő  négy év eseményeit tervezte, s tisztújítást is lebonyolított.

Magas rangú katonai vendégek, a város rendvédelmi szerveinek vezetői s a társszervek elnökei is eljöttek a rendezvényre, amelyen a klub vezetősége  beszámolót tartott a tavalyi  munkáról, a szervezet pénzügyi helyzetéről s  a programtervről. Az ülésen elfogadták a civil szervezetek működéséről szóló törvényt és az új Ptk. figyelembevételével megalkotott alapszabályt.

Szirmai János klubelnök megköszönte a leköszönő vezetőség munkáját, s reményét fejezte ki, hogy az új, egyhangú szavazással megválasztott tisztségviselőkkel továbbra is hatékonyan tud együttműködni. Megállapította, hogy a klublétszám alakulása és  a klubtagok programokon való részvétele  megelégedésre ad okot,  így biztosított a szervezet  folyamatos működése.

A vezetőség jutalomban részesítette a közösségért aktívan dolgozókat: Iharosi Zoltán nyugállományú alezredest, Sallai István nyugállományú őrnagyot és Németh Istvánné klubtagot, majd vacsorával vendégelte meg tagjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!