Keszthely

2016.09.27. 17:25

Molnár Tibor az Együtt elnökségi tagja lett

Keszthely - Az Együtt - a Korszakváltók Pártja választókerületi elnökét a szombati küldöttgyűlésen beválasztották a párt országos elnökségébe. Molnár Tibor feladatairól tartott sajtótájékoztatót.

Keszey Ágnes

Az Együtt nyolctagú elnökségébe egy tag lemondása miatt választottak új embert. Molnár Tibor úgy véli, a tisztség elnyerését a párt keszthelyi választókerületi csoportjának is köszönheti, mely - mint mondta - az egyik legaktívabb szervezet.

- Elsősorban itt, a nyugat-dunántúli régióban szervezetépítést kell folytatnom. Szeretném megerősíteni, kiterjeszteni az Együtt szervezeteit. Szakpolitikai területeket is képviselek az elnökségben. Az egyik a nemzet- és emlékezetpolitika, amire történelemtanárként nagy hangsúlyt fektetek. A másik az ökopolitika, ennek kapcsán most végzem doktori tanulmányaimat. Eddig is részt vettem a korrupcióellenes küzdelemben, ezeket az ügyeket is szeretném továbbvinni - szólt feladatairól a politikus.

Molnár Tibor a párt februári teljes tisztújításáig kapott mandátumot, de elmondása szerint e tisztséget szeretné megőrizni, hogy vidéken is erős legyen a párt képviselete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!