Keszthely

2015.09.25. 11:27

A város és a cégei

Keszthely – Fontos feladat a szemétdíj-tartozások behajtása, erről is szó esett az önkormányzat minapi ülésén.

Zalai Hírlap

Keszthely képviselő-testülete   módosította az idei költségvetését, majd   az önkormányzati  gazdasági társaságokról tárgyalt. Áttekintették a  KETÉH Keszthely és Térsége Hulladékkezelő Kft. első félévi gazdálkodását  is. Mint  elhangzott,  fontos feladat a tartozások behajtása. A szelektív hulladékgyűjtő szigetek – melyek  a Zalaispa tulajdonában vannak – helyzetének rendezése ugyancsak elengedhetetlen. A napirend megvitatása során szorgalmazták azt is, hogy megváltozzon   az emberek szemét-elhelyezési szemlélete.

A képviselő-testület   az Állami Számvevőszék által a VÜZ Nonprofit Kft.-nél végzett vizsgálat során hozott határozatok végrehajtásáról is tárgyalt, majd elfogadta Keszthely településfejlesztési   stratégiáját. Döntöttek arról, hogy a Keszthelyi Ipartestület emléktáblát helyezhet el a Kossuth utca 69. szám alatti épületen, elfogadták a Zalaegerszegi Szakképzési centrummal megkötendő vagyonkezelési szerződést, s határoztak arról, hogy a város   ismét részt vesz a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!