Keszthely

2016.04.01. 17:08

Tavaszi dixieünnep – új színfolt a város életében

Keszthely – Egy nosztalgikus korba repülhet a zene szárnyain a közönség április 23-án, amikor tavaszköszöntő dixieünnepet rendeznek.

Keszey Ágnes

A zenei fesztiválról pénteken tartott sajtótájékoztatót a rendezvény fővédnöke, Manninger Jenő országgyűlési képviselő, Nagy Bálint, Keszthely alpolgármestere és Babos Lajos, a Happy Dixieland Band vezetője.

Nagy Bálint (balról), Manninger Jenő és Babos Lajos mutatta be a zenei fesztivált a pénteki sajtótájékoztatón
Fotó: Keszey Ágnes

Elhangzott: a program a Helikoni ünnepség zárónapját is kiegészíti és színesíti a város kulturális életét. A fesztivál egy történelmi visszatekintés, időutazás: a húszas, harmincas évek zenéi lesznek főszerepben. Az esten keszthelyi és környéki csoportok lépnek majd fel. A program április 23-án 17 órakor kezdődik. Elsőként a 15-20 éves fiatalokból álló Vonyarc – Dixie formáció lép színpadra, majd 18.30-tól a Happy Dixieland Band lép fel, a charlestont táncoló Happy Jazz Dance csoporttal együtt. Az ingyenes fesztiválra a Fő térre várják majd a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!