Kerkafalva

2016.01.21. 16:24

Pontyot telepítenek a Kéthatár-tóba

Alsószenterzsébet, Felsőszenterzsébet, Kerkafalva – A májusi szezonnyitó versenye mellé egy másodikat is tervez a mintegy százfős tagsággal rendelkező Kéthatár-tó Horgászegyesület.

Gyuricza Ferenc

Egyebek mellett erről döntött a múlt hét végén megtartott közgyűlésen a civil szervezet. A második versenyt házi jelleggel kívánják megrendezni valamikor augusztus-szeptember táján, a május elsejei pedig marad a szövetségi sorozat nyitó rendezvényének.

Emellett a halasítás is szóba került, a 2015-össel azonos mértékű telepítést terveznek, vagyis ez évben is mintegy 20 mázsa pontyot és négy-öt mázsa vegyes fehér halat tennének a Felsőszenterzsébet, Kerkafalva és Alsószenterzsébet között elterülő Kéthatár-tóba. Lesz továbbá környezetvédelmi nap is, a tó körüli területen várhatóan áprilisban folytatják a faültetést.

A közgyűlésen tisztújítás is történt – a lemondott gazdasági vezető feladatait Gaál Dezső vette át, míg az elnökségbe Domján Attila került be új tagként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!