Kerékpár lopás

2017.11.16. 08:11

Kerékpártolvajt kaptak el a keszthelyi rendőrök

A körzeti megbízottól kért segítséget egy helyi férfi Keszthelyen 2017. november 14-én, mivel elmondása szerint 9 óra 30 perckor az egyik lottózó előtt leállított kerékpárját ismeretlen személy ellopta.

Police.hu

A bejelentést követően beszerzett információk alapján a rendőr azonosította a feltételezett elkövetőt, akit nem talált Reziben, a tartózkodási helyén, ellenben egy másik kerékpárt a háza falának támasztva igen-adta hírül a Police.hu. 

A bicikliről kiderült, hogy azt előző nap Cserszegtomajról lopták el. A további adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások eljutottak egy keszthelyi nőhöz, akinek a tolvaj aznap két kerékpárt is eladott.

Az egyik kétkerekű a lottózó elől eltűnt mountain bike volt, a másiknak a tulajdonosa éppen a Keszthelyi Rendőrkapitányságon tett feljelentést az ellopott biciklije miatt.

A keszthelyi rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves cserszegtomaji férfit még aznap elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, mely során részletes beismerő vallomást tett.

A sértettek a keszthelyi rendőrök munkájának eredményeként kerékpárjaikat visszakapták.

Vigyázzon kerékpárjára, olvassa el tippjeinket itt, hogy óvhatja meg biciklijét a tolvajoktól!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában