Rendőri intézkedések

2019.04.21. 09:18

Sok balesethez riasztották a zalai rendőröket – Egy súlyos sérülés is történt

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, kettő könnyű sérüléssel és 11 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

illusztráció

Kerékpárral közlekedett egy nő április 20-án 19 óra 25 perckor a 7-es számú főút mellett kiépített kerékpárúton Becsehely irányából Letenye felé, amikor elvesztette uralmát kerékpárja felett és elesett – írja hivatalos oldalán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A balesetben a biciklis súlyosan megsérült.

A 76-os főúton közlekedett egy férfi Suzuki személygépkocsival április 20-án 18 óra 33 perckor, amikor a 7411-es út kereszteződéséhez érve balra kanyarodáskor figyelmetlensége miatt összeütközött a szemből érkező Fiattal.

A baleset során mindkettő járművezető könnyű sérüléseket szenvedett.

Zalaegerszegen, a Batsányi utcában közlekedett Fiat típusú személygépkocsival egy férfi április 20-án 19 óra 10 perckor, amikor a Dózsa György út kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítását, behajtott a kereszteződésbe és összeütközött egy Chevrolet típusú személyautóval.

A baleset következtében a Fiatban jobb elöl ülő utas könnyű sérülést szenvedett.

Az alkoholszonda kettő esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában