Sérülések, anyagi károk

2018.11.10. 09:23

Pénteken több súlyos baleset is történt Zala megyében

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt 24 órában több súlyos sérüléssel és anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetnél intézkedett.

police.hu

Fotó: police.hu

Renault Master típusú tehergépkocsival közlekedett egy férfi és utasa 2018. november 9-én 4 óra 55 perckor a 68154-es számú mellékúton, Belezna irányából a 6804-es számú út felé. A ködös időben későn észlelte az útkereszteződést, fékezni kezdett és a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben az utas súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Egy férfi és utasa közlekedett 6 óra 50 perckor Rover típusú személyautóval Zalavár irányából a 7522-es számú mellékút felé, amikor a sofőr két mellékút kereszteződésénél nem a látási- és útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, behajtott a kereszteződésbe, ahol összeütközött egy Citroen típusú teherautóval. A balesetben egy személy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett.

Honda típusú motorkerékpárral közlekedett egy férfi 12 óra 43 perckor Dobri irányából Kerkaszentkirály felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között megcsúszott és a vízelvezető árokba esett. A balesetben a férfi súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

Kerékpárral közlekedett egy férfi 19 óra körül Zalaegerszegen, a Püspöki Grácián úton a Pintér Máté út felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy beton hídnak ütközött.

Fotó: Police.hu

A balesetben a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!