Szerencsétlenség

2019.08.04. 11:05

Motoros és autóbaleset is történt szombaton Zala megyében

Három esetben kellett beavatkoznia a rendőrségnek. A balesetek közül egyik súlyos sérüléssel végződött.

police.hu

Alsópáhokon, a Fő úton közlekedett egy férfi Ford Mondeo típusú személyautóval Felsőpáhok felé 2019. augusztus 3-án 12 óra körül, amikor későn észlelte az előtte forgalmi okok miatt megálló Honda típusú autót és nekiütközött. Az ütközés során az utóbbi gépkocsi nekicsapódott az előtte – szintén forgalmi okok miatt álló – Ford Fusion típusú gépkocsinak. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi közlekedett segédmotoros kerékpárral Kemendolláron, az Ady utcában a Fő út felé, amikor a kavicsos úton megcsúszott és elesett. A balesetben a motoros könnyű sérülést szenvedett.

Csörnyeföldön, a Dózsa úton – a Liget utca irányából az Arany János utca felé – közlekedett egy férfi Suzuki típusú motorkerékpárral 17 óra 10 perckor, amikor eddig tisztázatlan körülmények miatt elvesztette egyensúlyát a jármű felett és elesett. A balesetben a motoros súlyos sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!