Vádemelés

2018.05.02. 10:00

Kamuprofillal próbált pucér fotókat szerezni egy nőtől a söjtöri férfi

A zalaegerszegi rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy söjtöri férfival szemben folytatott nyomozást.

police.hu

A gyanúsított 2018. március elején az egyik közösségi oldalon álnéven vette fel a kapcsolatot az egyik nő ismerősével, akit arra kért, hogy küldjön magáról meztelen fotót. Miután a kiszemeltje visszautasította, hangnemet váltott és közölte áldozatával, amennyiben nem küld képet, töröltetni fogja őt a közösségi oldalról, valamint a birtokában van a nőről egy kompromittáló fotó, amit nyilvánossá fog tenni az ismerősei körében. A sértett ezek után az ismeretlen elkövetővel szemben feljelentést tett a rendőrségen. A zalaegerszegi nyomozók elől az álprofil sem rejtette el az elkövetőt.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 24 éves söjtöri férfi ellen kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!