vádemelési javaslat

2019.06.03. 12:40

Ittasan rongált meg teherautójával egy gépkocsit a kistolmácsi férfi

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le az 57 éves kistolmácsi férfival szemben folytatott nyomozást.

police.hu

Fotó: Shutterstock

2019. április 17-én délután érkezett a bejelentés a Zala megyei rendőrökhöz, hogy Letenyén, egy parkoló személygépkocsit megrongált egy tehergépkocsi. Az egyenruhások az információk alapján elfogtak, majd mintavételre állítottak elő egy 57 éves kistolmácsi férfit, mivel az alkoholszonda pozitív értéket jelzett a balesetet okozó jármű vezetőjével szemben – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a teherautót a gyanúsított a tulajdonos engedélye nélkül használta, vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A nagykanizsai rendőrök a férfivel szemben járművezetés ittas állapotban vétség, és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában