egy jó ügy érdekében

2019.05.08. 15:00

A Zala Különleges Mentők csapata is futott a koraszülöttekért

A Zala Különleges Mentők hivatásos és önkéntesekből álló csapata is részt vett a hétvégén megrendezett koraszülöttekért tartott jótékonysági futáson.

Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A hideg májusi idő sem szegte kedvét annak a közel hétszáz embernek, akik teljesítették a hatvanhat kilométeres dombokkal, völgyekkel tarkított versenytávot Zalaegerszegtől Keszthelyig. A balatoni városban csatlakozott hozzájuk a sétálóutcán hétszáz métert futó egykori koraszülött gyerekek csoportja. A bátor sportolókat és a szurkolóikat ebéddel, műsorral várták a szervezők – adta hírül a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A jótékony futás nevezési díjai és támogató jegyei a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül a gyógyítás céljait szolgálják. Összesen száz csapat és húsz egyéni induló vágott neki a megmérettetésnek.

A Zala Különleges Mentők tagjai is fontosnak érezték, hogy részt vegyenek a jótékonysági rendezvényen, így csapatban a versenytávot felosztva teljesítették a kilométereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában