Megfenyegette

2019.08.08. 09:00

A kórházban támadta meg a fia volt feleségét a zalaegerszegi nő

Kórházban támadta meg a fia volt feleségét az a 60 éves zalaegerszegi nő, aki ellen nemrég emelt vádat az ügyészség.

Arany Gábor

A megyei főügyészség tájékoztatója szerint az idősebb asszony ez év március 4-én reggel Zalaegerszegen, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház sebészeti osztályán kereste meg volt menyét. A nőt hangosan szidalmazni kezdte, azzal fenyegette meg, hogy tolószékbe juttatja, megöli, és háromszor pofon vágta, majd a haját tépte meg.

A megtámadott asszony védekezésül rúgott egyet a volt anyósa felé, és igyekezett ujjait a hajáról lefejteni. Az összecsapás azzal ért véget, hogy a nővér a két nő közé állt.

A fiatal asszonynak mindkét kézfején nyolc napon belül gyógyuló hámsérülése keletkezett, ami miatt feljelentést tett volt anyósa ellen.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba lapunkat arról tájékoztatta, hogy a 60 éves nő olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A történtekre tekintettel az egerszegi járási ügyészség garázdaság és testi sértés vétsége miatt emelt vádat az asszony ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!