Őrizetbe vették

2018.05.16. 13:02

Postásautót rabolt ki Keszthelyen egy kaposvári férfi

Kedden akartak kirabolni egy postás gépkocsit, a sértett és a segítségére siető szemtanúk tartották vissza a rablót a rendőrök érkezéséig Keszthelyen.

police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrségre 2018. május 15-én 10 óra 43 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Keszthelyen, az egyik áruház mögötti területen egy férfi ki akart rabolni egy postás gépkocsit, az elkövetőt pedig a szemtanúk visszatartják.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves férfi a Frech Miklós utcában lévő egyik áruház mögött parkoló csomagszállító teherautó fülkéjéből készpénzt tulajdonított el, de a sértett megzavarta és további két, segítségére siető szemtanúval megpróbálta visszatartani.

Fotó: police.hu

A gyanúsított ekkor rátámadt a férfiakra, dulakodni kezdtek, melynek során a postás nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A rendőrök helyszínre érkezésekor a kaposvári személy megpróbált elmenekülni, futás közben pedig az eltulajdonított készpénzt szétdobálta. Az egyenruhások pillanatok alatt elfogták.

Fotó: police.hu

 

Fotó: police.hu

A Keszthelyi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – indított nyomozást a 35 éves kaposvári férfival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!