Ingatlanbazár

2023.03.11. 11:30

Alsópáhokon is akad több száz milliós villa, nem csak Hévízen!

Alsópáhokon inkább visszafogottabb tételeket látni a helyi ingatlanok között. De azért itt is akad 460 millió forintért kínált, mediterrán stílusú szépség! A telek mérete elképesztő, a kinti és benti fotók pedig mind magukért beszélnek.

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Hévíz közvetlen közelében, a Balatontól csupán 6 km távolságra kínálunk eladásra egy fantasztikus panorámával rendelkező modern, mediterrán stílusú villát! Magas minőség a tervezéstől kezdődően a kivitelezésen át a legapróbb kiegészítőig jelen van a házban, így mindenki számára érezhető az az extra kérelem, amely ezzel az otthonnal jár. Lenyűgöző megoldások, élhető és tágas terek jellemzik. A villa összesen 285 nm hasznos alapterülettel és kitűnő adottságokkal rendelkezik.

Fotós: ingatlanbazar.hu
Fotós: ingatlanbazar.hu

A telek mérete 6606 nm, zártkerti művelés alól kivont terület. Igazi ritkaságnak számít, Rezitől egészen Fonyódig el lehet látni. A ház 2016-os építés, fűtése elektromos cirko-kazánról, padlófűtéssel megoldott, nyílászárói műanyagból készültek. Az ingatlan garázzsal és térkövezett, többférőhelyes fedett beállóval, valamint további nyitott parkolóhelyekkel rendelkezik. A kert szépen karbantartott, parkosított, öntözőrendszerrel. Kiépített riasztó-és megfigyelőrendszer. Az ingatlan nappali + 4 hálószobás, tágas terekkel rendelkező, napfényes fekvésű. Lakóterei két szinten helyezkednek el, földszint és emelet. A fürdőszobában jacuzzi, a kertben külső medence, kerti sütögető található. A telken kút és egy jelentős halállománnyal rendelkező kerti tó is van.[...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!