Sokak számára tetszetős lesz

2023.02.04. 11:30

178 eladó nyaraló van a megyében. Ez a balatongyöröki az egyik legjobb!

A 175 millióért kínált, balatongyöröki zártkerti ingatlan helyszínét, kitettségét és állapotát tekintve biztos, hogy sokak számára tetszetős lesz. A jelenleg 178 darabos megyei nyaraló kínálatból nekünk ez a kedvencünk. És önnek?

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Balatongyörök Zala megyében, a Balaton északi oldalán található, a Keszthelyi- és a Szigligeti-öböl által határolt földnyúlványon helyezkedik el. A település külterületi részén, Becehegyen kínálok megvételre körpanorámás nyaralót és présházat. 

 

A két Helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan csak egyben eladó. A két szomszédos telek összesen 2011 nm alapterülettel rendelkezik . A nagyobb telken , az 1980-as években téglából épült ,statikailag jó állapotú , háromszintes nyaraló található. Az épület teljes körű felújítást igényel, közművek bevezetve, csatorna nincs. A felújításhoz látványterv is rendelkezésre áll. A kisebb , 435 nm- es telken 2x 80 nm alapterületű romos présház található, ami igény esetén újjáépíthető. A telkek bármely pontjáról, mesés panoráma tárul elénk. Az ingatlan zártkerti besorolása miatt kifüggesztés köteles. Gondozott szőlő ültetvények ,pincék, nyaralók környezetében kiváló befektetés akár állandó lakhatásra, akár csak ha a mindennapi rohanás után egy kis nyugalomra vágyik a lélek. .

 

Balatongyörök és környéke a balatoni régió egyik legszebb része. A Szépkilátóhoz érve elénk tárul a Tapolcai-medence, a Szent György-hegy, Szigliget, a badacsonyi bazalt orgonák, Balatongyörök bájos panorámája. A látvány lenyűgöző és mindenkit maradásra késztet. [...]”

További eladó megyei nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!