Ingatlanbazár

2023.01.28. 11:30

Most akkor felújították vagy nem? Egy keszthelyi lakás rejtélye a főtér szomszédságában…

Egy, a keszthelyi főtér szomszédságában kínált lakás kapcsán kicsit összezavarodtunk. Az ajánlat nagyon szimpatikus, csak nem tiszták a kondíciók. Egy biztos, a látványterv tetszetős, kérdés, a vételárért akkor most mit kapni?

Ingatlanbazár

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Keszthely frekventált Keszthely belvárosában, a sétáló utca és a főtér szomszédságában, az EGYETEM mellett 1 szobás, 22 nm-es felújított lakás eladó.

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan zárt, belső, osztatlan közös udvarban helyezkedik el. 1960 -ban épült, teljeskörű felújítása jelenleg is tart.A lakóközösség nagyon jó, összesen 4 lakás, valamint ügyvédi és végrehajtó iroda is van a házban. Nyílászárói műanyagok, fűtése klímával történik.Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló vétel, akár nyaralóban, kiadásban, állandó lakhatásban, esetleg irodában gondolkodik. A Balaton kényelmes 15 perc sétára van. Arra is van lehetőség, hogy jelen állapotában vásárolja meg, változtatva a burkolatokon. Rugalmasan mutatom, a ház kulcsa nálam, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!