Ingatlanbazár

2022.08.13. 11:30

Fogadjunk, hogy nincs ennél jobb eladó, polgári ház Keszthelyen…

A Keszthelyen kínált, fullosan felújított polgári ingatlan kapcsán csak fogjuk a fejünket. Régi idők patinája és a modern kor kényelme egy helyen? Jöjjön egy 175 milliós szépség, nem kevesebb, mint 190 nm-es alapterületen!

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Keszthelyen központhoz, Balatonhoz közeli részén, 5 szobás, dupla komfortos, felújított polgári ház eladó. A 110 m2-es földszint térfelosztása: előtér, előszoba, 3 szoba, konyha, 2 fürdőszoba, WC, terasz. 63 m2-es emelet: közlekedő, 2 szoba, 20 m2-es beépíthető padlásrész. A lakórész alatt 50 m2-es pince nyújt lehetőséget további egységek kialakításához. A ház fűtése hűtő-fűtő klímával történik. A középső szobában egy antik, működőképes cserépkályha idézi a múlt hangulatát. A konyhában nagyméretű indukciós főzőlap- sütővel, mosogatógép, hűtőszekrény nyújt maximális kényelmet. A lámpatestek, szaniterek, bútorok, kiegészítők extra minőséget képviselnek, újonnan vásárolt termékek.

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

A házhoz építve, de külön bejárattal található egy 20 m2-es melléképület, 11 m2-es tárolóval. Alkalmas lehet iroda vagy apartman kialakítására . Az udvaron ásott kút nyújt öntözési lehetőséget. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!