Ingatlanbazár

2022.07.02. 11:36

Lakhatás állandóra egy gazdasági épületben? Csácsbozsokon igen!

Hangulatos, állandó lakhatásra alkalmas gazdasági épületet kínálnak eladásra Csácsbozsokon. Az ár zseniális, az önfenntartó és zöld energia barát élethez minden adott!

ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Zalaegerszeg, zöldövezeti részén a Bozsoki-hegyen kínálom megvásárlásra ezt az 1401 nm-es telken fekvő zártkerti állandó lakhatásra alkalmas gazdasági épület. Az épület két szintes összesen 72 nm-es. A felső lakószint frissen felújított, ahol egy szobát, konyhát és fürdőszobát találunk, az alsó szinten 3 helyiség van, ami jelenleg tárolóként funkcionál. Adottságai azonban olyanok, hogy akár a jelenlegi lakótér bővítésére is használható. Az épület téli melegéről a lakószinten egy hordozható cserépkályha, a pincében egy vaskályha gondoskodik.

Fotó: ingatlanbazar.hu


 

Fotó: ingatlanbazar.hu

A terület aszfaltos úton két irányból is megközelíthető, művelési ágból kivett zártkert besorolású (normál adásvételi szerződéssel megvásárolható), szőlővel, gyümölcsfákkal beültetett, gyönyörű örökpanorámával a Csácsi arborétumra.A kert lejáróján egy nagy melléképület található, mely tűzifa és egyéb kerti eszközök tárolására alkalmas, vagy akár egy kertre néző terasszá is átalakítható.Közművek közül villany és víz található a házban, a kert locsolásához esővízgyűjtő ciszterna van kialakítva. [...]”


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!