Ingatlanbazár

2022.06.04. 11:30

Eladó egy gigantikus hegyi birtok Zalaszentgróton!

32 000 nm-nél is nagyobb az a Zalaszentgróton kínált ingatlan, amelybe első látásra-kattintásra beleszerettünk. A 99 millió forintért kínált területen több felújított épület is áll. Úgyhogy azonnal költözhető a ritkaság!

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Csodálatos természeti környezetben, Zalaszentgrót Aranyodi részén kínálom megvásárlásra ezt a több mint 32.000 nm-es egybefüggő hegyi birtokot. A teljes terület 8 helyrajzi számon található, zártkerti besorolású, művelési ágát tekintve, gyümölcsös, kert, erdő, rét, gazdasági épület. A terület karbantartott, füvesített és erdős részekből áll, de van egy nagyobb gondozott konyhakert rész, illetve egy halastó partján egy finn szaunával.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Több régi felújított kőépület is található a területen, ebből kettő állandó lakhatásra alkalmas. A nagyobbik tágas konyha-nappalival, fürdőszobával, hálószobával és egy galériás pihenőszobával rendelkezik, alatta egy 54 nm-es boltíves pince található. A másik lakóépület szintén összkomfortos lakhatásra alkalmas. Fűtésük egyedi tüzelése kályhával, a melegvíz ellátás pedig fatüzeléses bojlerrel megoldott. A vízellátást egy házi vízű biztosítja saját fúrt, bevizsgált vízű kúttal. Találunk még két pihenőház funkciójú kisebb épületet is a területen. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!