Ingatlanbazár

2022.06.25. 11:30

Álom-panorámás ház Rövid-Jánkán, választható színnel eladó!

Zalaegerszeg felett, Rövid-Jánkán 2017-ben épült családi ház tulajdonost váltana. Az elegáns, letisztult belső tér és a ragyogó panoráma mellett még a ház homlokzatának színéről is dönthet az, aki kifizeti a vételárat. Mennyi, hol, hogyan? Mutatjuk!

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Ha egy kifinomult, ízléses és stílusos házra vágyik, ne keressen tovább, megtalálta álmai otthonát! Zalaegerszegen, a Rövid-Jánkán 1501 nm-es telken eladó pazar panorámával rendelkező 2017-ben épült családi ház.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan kivitelezése rendkívül körültekintően, nagy igényességgel, prémium anyagok felhasználásával történt. A nagyvonalú és ízléses burkolatok, letisztult formák, ugyanakkor a praktikus, jól átgondolt térrendezés jellemző a házra. Az összesen 90 nm hasznos lakóterületen amerikai konyha + étkező, nappali, fürdőszoba, mosdó és 2 szoba kapott helyet. Bútorai egyedileg gyártottak, melyek a vételárban benne foglaltatnak.[...] A pinceszinten nagyméretű tároló helyiségek, illetve egy 22,4nm-es fedett terasz található. A teljes üvegfelülettel ellátott, keletre néző konyha-étkezőből lehengerlő hangulatú, páratlan panorámát csodálhatnak a ház lakói reggelenként a felkelő nap fényében. Az udvarban elektromos garázskapuval felszerelt 2 gépkocsi számára is igénybe vehető garázs található.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház homlokzati színének kiválasztása, a terasz befejezése az új tulajdonosokra vár, illetve az udvar kialakításában is saját elképzeléseik szabhatnak határt. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!