A hét ingatlana

2022.05.22. 11:30

Élet Gyenesdiáson, 221 nm-en: jöhet?

Szuper, vadonatúj apartmanházat kínálnak eladásra Gyenesdiáson. Lássuk, mit kapunk a 220 milliós vételárért?

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Új építésű apartmanház GYENESDIÁSON ELADÓ! [...] Az ingatlan 5db különálló, teraszkapcsolatos apartmanból áll, melyből 2db 36m2-es, 3 db 30 m2-es valamint nappali + még egy önálló szobából. Minden apartman tökéletesen felszerelt, ezzel biztosítva a vendégek kényelmét. Az épület kiváló anyagok felhasználásával készült. Tégla építésű, szigetelt, minőségi kővel díszített oldalfalakkal. Tetőszerkezet érdekessége a világító tetőelem, ezáltal a közösségi teret még több természetes fény éri. Minden közmű, valamint internet, kábel Tv, műholdas TV, klíma be van kötve.”

Forrás: ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Néhány gondolat Gyenesdiás településéről

A közel 4000 lelket számláló település Magyarország nyugati határától (Ausztriától, Szlovéniától és Horvátországtól egyaránt) 100 km-re, a Balaton észak-nyugati partján fekszik, a Keszthelyi-hegység lábánál, Keszthely szomszédságában. A közel 20 km2 nagyságú területen fekvő település jelenleg Zala megye és egyben a Balaton régió legnagyobb lélekszámú nagyközsége. 

A Sármelléken kiépített Hévíz-Balaton nemzetközi repülőtér 15 km-re található Gyenesdiástól. A településen a Balatoni Bringakörút és az Országos Kéktúra útvonal is áthalad. Gyenesdiás igazán büszke mindkét strandjára. A minősített 35 strand közül a Diási Játékstrandot és a Gyenesi Lidóstrandot is 5 csillag minősítéssel díjazta a szakmai zsűri.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!