Ingatlanbazár

2022.05.07. 15:30

A hét színpárja: kék-sárga. Avagy egy ügyes zalaegerszegi húzás!

A teljeskörűen felújított, eladó zalaegerszegi lakásra a kontrasztos és izgalmas kék-sárga színek miatt kattintottunk. Az üres ingatlanba ügyesen csalogattak be minket a vizuális trükkel. És a csodásan működő színekkel!

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Nem szeretne felújítással bajlódni, igényes ingatlant keres? Akkor megtalálta! Ide csak költöznie kell. Teljeskörűen felújított azonnal költözhető, tehermentes,1,5 szobás lakás eladó Zalaegerszegen a Gasparich Márk utcában. A 17 lakásos, négyszintes, téglából épült társasházban, saját tárolóval rendelkező 43m2-es lakás a ház 3.emeletén található.

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

A lakás teljeskörű felújítása során az alábbi munkálatokat végezték el:- teljes fürdőszoba felújítás, burkolás, új szaniterek- új villany-, vízvezetékek- padlóburkolat- új bejárati ajtó, beltéri ajtók- hőszigetelt nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval- új konyhabútor, beépített háztartási gépekkel. A lakás gázkonvektoros fűtésű, azonban a kémény bélelése már megtörtént így igény szerint cirkó fűtés kialakításának lehetősége is adott. Az előszoba tágas melyben helyet kapott egy nagy beépített gardrób. A környék közlekedése és infrastruktúrája kitűnő. Óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, élelmiszerbolt, buszmegálló a közelben. A teljeskörűen felújított ingatlan körül ingyenes parkolási lehetőség a ház közvetlen környezetében lévő parkolók valamelyikében.”

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!