Frissen Zalából

2022.02.19. 11:30

Zalacsány extra: “golf” lakások lélegzetelállító környezetben

Mit szólna, ha egy golf paradicsomban, hotelekre emlékeztető körülmények között élhetne? Mondjuk Zalacsányban! És mit szól ahhoz, hogy van már ilyen elérhető otthon…?

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“[...]A penthouse lakás 106 m2-es alapterületű, 211 m2-es terasszal rendelkezik - harmadik emeleti lakás melyből csodás kilátás tárul az egész golfbirtokra. Részletek: 

  • Beépített, gépesített konyhasarok tea-/kávéfőzővel és minibárral 
  • Fűtést egyedi gáz cirkó biztosítja - Az ár a belső Prestige bútorokat, komplett berendezést tartalmazza! 
Forrás: ingatlanbazar.hu

[...] Az épületben 18 exkluzív hotelszoba- jellegű apartman és lakosztályok találhatóak. A stúdió lakások 29-35 m2, az egy hálószobás penthouse lakások 52-79 m2-es méretűek. A stúdiókból 8-25 m2, a penthpouse lakásokból 61-106 m2-es területű tágas teraszokra léphetünk ki. A közel 3 méteres belmagassággal kialakított lakások nagy ablakai a tavakra, dombokra és a golfpályára nyújtanak csodálatos kilátást. 160 hektáros területen folynak a munkálatok. A 18 szakasos, nemzetközileg elismert színvonalú golfpálya mellett luxus ingatlan fejlesztés is a projekt része. 2020-ban a wellness részleggel és egyedülállóan a zalai dombságban fellelhető termál tó kiépítésével bővül, melyek a vendégek számára remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít. 

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

Nemzetközileg elismert belső építész iroda tervei alapján, modern belsőépítészeti koncepciók és megoldások alkalmazásával három, személyre szabható design csomagból választhatnak ügyfeleink a kulcsrakész lakás esetében. A lakásokat teljes bútorzattal, kiváló minőségben adjuk át. - A lakók kényelmét teljes körül "serviced apartman" szolgáltatások, professzionális lakáskarbantartás, Étterem, bár, Wifi, portaszolgálat, biztonsági szolgálat, Autóbérlés, VIP reptéri transzfer szolgáltatás, golfozási lehetőség szolgálja. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!