Frissen Zalából

2022.01.29. 11:30

Íme Zala legdrágább, eladó háza!

700 négyzetméter alapterületű a megye jelenlegi “legje”. Nézze meg a képeket és tippelje meg az árat. Vagy rendben, rögtön ugorjon a megfejtéshez!

ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Balatongyörökön luxus, 10 szobás, panorámás, úszómedencés lakóház, 700 m2  alapterületen két házban 10000 m2 kertben, berendezéssel együt eladó. Nappaliban 12-16 fő kényelmesen elfér, az étkezőben a búboskemence autentikus, a faragott bútorokkal és a zsolnai kandallóval, hamisítatlan balatonfelvidéki hangulattal.

Fotó: ingatlanbazar.hu

 

Fotó: ingatlanbazar.hu

10000 m2 parkba, a környékre jellemző bazaltkővel borított feljáraton megközelíthető 15-20 autó beállására alkalmas felszíni parkoló fogad, valamint a ház alatti 2 garázsból is megközelíthető az épület. Érkezés után panorámás teraszokkal kialkított kúria fogadja az ide látogatókat. A személyzeti épület nappali + 2 hálószobával, gardróbbal, terasszal igazán kényelmes. A bútorozott szobák mérete és berendezése főúri pompára vall. A tetőtér a nagy bútorok befogadását is lehetővé tevő lakóterekkel kialakított. A ház alatti teremgarázsban 3 parkolóhely van. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!