Időjárás

2018.05.31. 09:58

Előre szólunk: pénteken semmi esetre se hagyja otthon az esernyőt!

Nem érdemes esernyő nélkül útnak indulni holnap Zalában, ugyanis az OMSZ elsőfokú riasztást adott ki megyénkre heves zivatar és felhőszakadás miatt.

zaol.hu

Fotó: ZH

A múlt pénteki esőzés valósággal elárasztotta Keszthelyt: ha lemaradt volna, a megdöbbentő felvételeket ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Egy sokatmondó kép az akkori helyzetről Keszthelyen Fotó: Facebook/Keszthely Dronphoto

A holnapi napon sem árt az elővigyázatosság, ugyanis az OMSZ veszélyjelzése szerint pénteken elsőfokú riasztás lesz érvényben Zala megyében heves zivatar és felhőszakadás miatt.

 

Vasban és Zalában is riasztást mutatnak holnapra heves zivatar és felhőszakadás miatt, az utóbbi érintheti Somogy megyét is. Fotó: met.hu

Az előrejelzésük alapján péntek délelőtt már számítani lehet a csapadékra Zalaegerszegen, Nagykanizsán, valamint Keszthelyen is, csakúgy, ahogyan a délutáni órákban is. A hőmérséklet tekintetében várhatóan marad a meleg: délelőtt 24-25 fok, délután pedig akár 29 fok is lehet az említett településeken.

Fotó: met.hu
Fotó: met.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!