Horoszkópok

2017.07.05. 19:13

Napi horoszkóp - A Szűznek váratlan szerelmet jeleznek a bolygók!

A Skorpió kerülje el a felesleges vitákat, civódásokat.

KOS (március 21.– április 20.) – A Hold a Nyilas jegyében áll. Ma legyen nagyon kíváncsi, kérdezzen sokat és ismerjen meg mindent és mindenkit a környezetében. Az így szerzett információk később még jól jöhetnek.

BIKA (április 21.– május 20.) – Összejöhet néhány barátjával egy kis beszélgetésre. Élvezni fogja a történéseket, bár néhány kis vita előfordulhat. Lehet, hogy nem fog egyetérteni valakivel. Vigyázzon a szavaira!

IKREK (május 21.– június 21.)– Ha nehezére esik nemet mondani és hajlamos arra, hogy túlterhelje magát, akkor ne hozzon gyors döntéseket! Számos félreértés származhat abból, ha kétértelműen fogalmaz.

RÁK (június 22.– július 22.) – A Mars és a Nap is a Rák jegyében áll. Éles elméje most különösen fogékony az új ötletekre. Ha a terveit nem sikerült úgy végrehajtania, ahogy szerette volna, tartson önvizsgálatot.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – A Merkúr már az Oroszlán jegyébe lépett. A szerelemnek kedvez a bolygók állása, ön mégis bizonytalanná válik a párkapcsolatát illetően... Türelem, előbb-utóbb minden kérdésére megkapja majd a választ.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– Váratlan szerelmet jeleznek a bolygók! Kapcsolatba kerülhet valakivel, aki azonnal leveszi a lábáról. Bár nem egészen világos, bízhat-e az illetőben, érdemes adnia egy esélyt.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – Ön nem szokott hozzá ahhoz, hogy töprengjen valamin, most mégis ezt tanácsolják önnek a csillagok. Próbálja meg kivárni, amíg a kezdeti sikerek valódi kibontakozást hoznak.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– A nap első része kissé feszülten indul, főleg, ami a munkáját érinti. Kerülje el a felesleges vitákat, civódásokat. Lassan, de biztosan halad előre az új terveinek megvalósításában.

NYILAS (november 23.–december 21.) – Ha idősebb rokonaival vagy barátaival találkozik, hagyja őket beszélni és hallgassa figyelemmel, mit mesélnek. Tanulságos történeteket és jó tanácsokat kaphat tőlük.

BAK (december 22.– január 20.) – A Hold együtt áll a Szaturnusszal. Lehet, hogy ön úgy érzi, hogy csak a munkáját végezte, ám a környezete dicséretekkel halmozza el és komoly jutalmat is kap. Igen is megérdemelte ezt az elismerést!

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – A Hold a Nyilas jegyében áll. Figyeljen arra, hogy teljesítse a kötelezettségeit. Ha valamilyen kijelentést tett a közelmúltban, bármennyire bánja azt már, akkor is illik tartania magát hozzá.

HALAK (február 21.– március 20.) – Kellemes kalandokban nem lesz hiánya az elkövetkezendő órákban! Ma különösen vonzó, erős a kisugárzása. Zseniális ötletei lehetnek a főzés és egyéb alkotások terén is.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!