Horoszkópok

2017.06.18. 14:03

Napi horoszkóp - A Szűz túl sok feladatot vállalt magára

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
A Hold a Kos jegyében áll, jó fényszögben a Szaturnusszal, minden úgy történik ma, ahogyan ön szeretné. Óriási lendülettel kezdheti a napot, sok mindent el tud intézni. 

BIKA (április 21.-május 20.)
A Vénusz a Bika jegyében látható a Neptunusz szextiljében. Ez felerősíti az intuícióját, és ragyogó üzletekhez segíti majd. Ne hagyja, hogy Önnel szemben másokat részesítsenek előnyben! 

IKREK (május 21.-június 21.)
-Ma kivételesen fegyelmezettebbnek kellene lennie. Rengeteg dolga akar, és ehhez többletmunkát is kap. Figyeljen nagyon, különben könnyen kivívhatja a főnökei nemtetszését. 

RÁK (június 22.-július 22.)
Keveset alszik mostanában, és ha igen, akkor is nyugtalanok az álmai, emiatt persze napközben is rosszul teljesít. Ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon, és munka után menjen el úszni.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
A Hold a Kos jegyében áll, kellemes fényszögben van a Szaturnusszal. Most minden simán megy, a munka is és a magánélete is. Sok többletmunkával fogják terhelni, de ön állni fogja a sarat.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Átláthatatlannak tűnnek az ügyei, túl sok feladata van mára. Ne engedje, hogy bármilyen probléma kibillentse a nyugalmából. Mindenre azonnal talál majd egy jó megoldást.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- Ha elég kompromisszumkész, akkor mindent meg tud oldani. Feltűnhet ma valaki az életében, aki bár nem tökéletes, önnek hűséges társa lehet! Megbízhat az illetőben.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- Ma nehéz lesz koncentrálnia, vagy keresztül vinnie valamit. A fontos dolgokat halassza holnapra! Valami felháborítja, jó lenne, ha nem tenné nyilvánvalóvá a véleményét. 

NYILAS (november 23.-december 21.)
Valami nagyon jó dolog van kilátásban, és ön már előre örül neki! Lehetőleg csak akkor mondja el a távolabbi ismerőseinek a jó hírt, ha már biztos a dolog.

BAK (december 22.- január 20.)
A Hold a Kos jegyében áll, kellemes fényszögben a Szaturnusszal. Valamivel kapcsolatban ideje tiszta vizet önteni a pohárba, akkor is, ha nehezére esik „bevallani” a dolgot! Visszaszerezheti valaki bizalmát.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
Talán elutazott a főnöke, vagy mással van elfoglalva, de végre senki sem szól bele a dolgaiba, nyugodtan végezheti a munkáját, a saját elképzelései szerint. Ezt igazi fellélegzésként éli meg.

HALAK (február 21.- március 20.)
A Vénusz a Bika jegyében ragyog, az ön jegyével kedvező helyzetben. Munkatársai, ismerősei, de még a vadidegenek is sokkal kedvesebbek lesznek önhöz, mint egyébként. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!