Horoszkópok

2017.06.27. 14:04

Napi horoszkóp - A Ráknak semmi kedve nem lesz a stresszes munkához

A Skorpiót ma többször is kihozzák a sodrából.

KOS (március 21.– április 20.) – Az üzleti életben járjon a végére minden ígéretesnek tűnő lehetőségnek. A bolygók egy friss románcot jeleznek – ha egy kapcsolat van kibontakozóban az életében, az most elmélyülhet.

BIKA (április 21.– május 20.) – A Hold már a Szűz jegyében áll, ez csökkentheti az erejét, jobb, ha ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozik. A komoly kihívások várhatnak még! A beszélgetések során legyen óvatos.

IKREK (május 21.– június 21.)– Halassza el a tervezett megbeszéléseket, mert utólag csak bosszankodna, most nem a tervei szerint alakulnak a dolgok. Ingatlanügyekben váratlan lehetőséget jeleznek a csillagok.

RÁK (június 22.– július 22.) – Semmi kedve sem lesz ahhoz, hogy olyan munkát végezzen, ami stresszel jár. Ha képes a főnöke negatív megjegyzéseihez is jó képet vágni, azzal a maga oldalára állíthatja őt!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – A Nap a Rák jegyében áll, de nem kap fényszöget. Ha nem beszélnek róla, a gondok akkor is megvannak. Tegye világossá partnere számára, hogy manipulációval nem érhet célt, felesleges próbálkoznia vele.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– A Merkúr a Rák jegyében áll, ez szép időszakot jelez az ön számára, sokkal nyitottabbá válik. Ma megismerkedhet valakivel, akivel azonnal egy hullámhosszon lesznek.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – Nehézkesen indul ez a nap, és a folytatása sem könnyebb: a figyelmetlensége következtében sokat kapkod, emiatt végül sokkal több munkát kell elvégeznie.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– Az akadályokkal szemben kitartóan tud küzdeni, de ma többször is kihozzák a sodrából, és ez tovább nehezíti a helyzetet. Nagy kockázattal járó feladatokat ma nem kellene elvállalnia!

NYILAS (november 23.–december 21.) – A legtöbb dolog, ami ma történik, ellenkezik a várakozásaival. Sok múlik a hozzáállásán, azon, hogy mennyire tud rugalmasan viszonyulni a problémákhoz. Tele van energiával.

BAK (december 22.– január 20.) – Rutinja segítségével és bölcs döntéseivel meg tudja oldani a tengernyi feladatot, ami a munkahelyén fogadja. Nem szabad elkeserednie még akkor sem, ha reménytelennek tűnik egy eset.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – Monoton egyhangúsággal telik a mai nap, szinte észre sem veszi, hogy múlik az idő. Ebből az állapotból egy hír billenti ki, megtörténik, amit már nem is remélt!

HALAK (február 21.– március 20.) – Ma nem lesz képes az alkalmazkodásra, de arra sem, hogy elengedje magát. A stratégiája: „mindent, vagy semmit”, és ez megnehezíti azt, hogy egyetértésre jussanak vitapartnerével.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!