Horoszkópok

2017.07.30. 19:43

Napi horoszkóp - A Mérleg kellemetlen helyzetbe kerülhet a mai napon

A Bak egy új életre vágyik, másfajta egzisztenciára és megbecsülésre.

KOS (március 21.–április 20.) A mai napra legjobb lenne, ha szabadnapot venne ki. Rengeteg az elintéznivalója a magánéletét illetően is, amit képtelenség munka mellett megoldania.

BIKA (április 21.–május 20.) Egyedül akar megbirkózni egy olyan feladattal, amibe talán önnél járatosabbaknak is beletörött már a bicskája. Szép a nekibuzdulása, de mégse szégyelljen segítséget, tanácsot kérni ha kell.

IKREK (május 21.–június 21.)–Ha állandóan tiltakozik az új feladatok ellen, akkor ne csodálkozzon, hogy sokat veszít kegyelt állapotából. A kegyvesztettség pedig rosszabb, mintha eleve háttérben volna. Mondjon igent!

RÁK (június 22.–július 22.) A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma könnyelműen költekezik, ezzel pedig teljesen felboríthatja a költségvetését. A párjával is vitái lehetnek az anyagiak miatt. Be kell, hogy lássa, igaza van!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) Sajnos, a munkájában nem biztos, hogy megtalálja azt a kihívást, amiért végül is választotta ezt a munkahelyet, vagy ezt a pályát. A módosítás gondolata is megfordul a fejében.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– Akár pozitív, akár negatív érzelmeket táplál a szívében valaki felé, el kell végre mondania neki is ezeket. Jobb, ha tiszta vizet önt a pohárba, ezzel véget vethet a felesleges ellenségeskedésnek.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) –Kellemetlen helyzetbe kerülhet a mai napon, amivel nemigen tud mit kezdeni. A megoldást csak akkor fogja megtalálni, ha az okokat először magában keresi.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– Ma nagyon sok pozitív hatás éri, amitől igazán kivirul. Azért még ne hanyagolja el a kötelességeit. Annál is inkább, mert ma külön elismerésre is számíthat a főnökei, munkatársai részéről.

NYILAS (november 23.–december 21.) A pénzügyei kedvező irányban változnak meg az eljövő időben. Ön most talán túl sokat akar, és lassúnak érzi a kibontakozást. Legyen türelmes, idővel mindent megkap.

BAK (december 22.– január 20.) Új életre vágyik, másfajta egzisztenciára, megbecsülésre. Erre most esélyes lehet, de nem szabad elhanyagolnia a kapcsolatait. Sokan bíznak önben, de esetleg túl visszahúzódók ahhoz, hogy ezt kimutassák.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) Az érzelmei ma túlságosan elragadhatják önt. Ha ez pozitív irányba történik, akkor azzal csak jót tesz a környezetének. Ellenkező esetben, jobb, ha inkább visszavonulót fúj.

HALAK (február 21.– március 20.) Tisztelje mások véleményét, és ne kényszerítse senkire az akaratát. Hivatásában jól felkészült, tudja, hogy fáradság nélkül érvényesítheti az igényeit. Örüljön ennek, és ne üsse az orrát olyasmibe, amihez nincs köze.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!