Horoszkópok

2017.08.08. 09:10

Napi horoszkóp - A Kos menjen szórakozni egy kicsit a barátaival!

A Skorpió sportoljon ma minél többet!

KOS (március 21.– április 20.) – Ma egészen különböző, érdekes feladatok várnak önre, és valamennyit úgy tudja elvégezni, hogy másoknak örömet szerez vele. Este menjen szórakozni egy kicsit a barátaival!

BIKA (április 21.– május 20.) – A Hold a Halak jegyében áll, ez fontos kötelezettségeket hoz elő a mai napon. A munka mellett talán egy rokonáról is gondoskodnia kell, vagy a segítségére kell sietnie.

IKREK (május 21.– június 21.)– A hét legjobb napja lesz a mai! Nagyon magabiztos lesz, a stílusa szinte lehengerlő. Ma könnyedén meggyőz bármiről bárkit, úgyhogy ha fontos üzleti találkozót tervez, azt mostanra időzítse!

RÁK (június 22.– július 22.) – Ne vesztegesse az idejét! Ma fennáll a veszélye annak, hogy olyasmit erőltet, ami kudarcra van ítélve, és teljesen feleslegesen megy el rá az energiája és az ideje. Legyen rugalmasabb!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)– A Hold a Halak jegyében áll, ez nagyon kedvez önnek! Ha egyedülálló, akkor ma  este menjen szórakozni a barátaival, akik bemutathatják valakinek, aki elsőre elnyeri a tetszését. Ne hagyja ki!

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– A bolygóállások hatására dúl önben a lelkesedés. Párkapcsolata izgalmassá válik. Legyen ugyanakkor nagyon óvatos, mert egy rossz szándékú ember közelít önhöz.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – A mostani munkájával a későbbi sikereit alapozhatja meg, úgyhogy legyen szorgalmas és kitartó. Ha nem ért valamit, feltétlenül kérdezzen rá, nehogy figyelmen kívül valamit.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– Sportoljon ma minél többet! Fezsült lehet, és jó lenne, ha ezt nem a párján vezetné le. A mozgásban ma sok örömét lelheti, húzza fel tehát a futócipőt!

NYILAS (november 23.–december 21.)– A munkájában nagyon fontossá válnak a részletek – ezen áll, vagy bukik minden Ha valamilyen szerződés megkötésére kerül ma a sor, akkor legyen fokozottan elővigyázatos.

BAK (december 22.– január 20.) – Nem bírja elviselni a kötöttséget és nincs az a kapcsolat, amelyben néha ne érezné túl rövidnek a pórázát. Csakis az ön kedvességén múlik, hogy párja ne vegye zokon túlzott szabadságvágyát.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – A Hold már a Halak jegyében jár, ez zöld lámpát ad a tervei megvalósításához. Ha külföldi utazást tervez, most érdemes átböngésznie az ajánlatokat, mert egy nagy akcióra bukkanhat!

HALAK (február 21.– március 20.) – A munkahelyén ma váratlan problémák merülhetnek fel, amelyeket nem tud egyedül megoldani. Érdemes lenne kivárni, amíg egy kollégája visszaérkezik a szabadságáról.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!