Horoszkópok

2017.07.16. 18:15

Napi horoszkóp - A Halaknak nem kellene túl sokat követelnie önmagától

A Baknak anyagi problémák vagy súlyos családi konfliktusok teszik próbára a tűrőképességét.

KOS (március 21.– április 20.) – A Mars kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Hatalmi harcokra kerülhet sor a munkahelyén, ezekből jobb, ha kimarad, nyílt acsarkodással biztos nem jut előbbre.

BIKA (április 21.– május 20.) – A Hold a Bika jegyében áll. Most sokkal gyorsabban, hatékonyabban halad a feladataival, mint egyébként. A Nap együtt áll a Marssal, tanúja lesz egy-egy veszekedésnek.

IKREK (május 21.– június 21.)–A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Izgalmas időszakot él át. Ön kerül most a figyelem középpontjába, mindenki a közelében szeretne lenni. Magánéleti álmait megvalósíthatja.

RÁK (június 22.– július 22.) – A Nap együtt áll a Marssal a Rák jegyében. Rengeteg apró rutinfeladatot kell elvégeznie. Többen is próbára tehetik a türelmét, szerencsére jól bírja ezeket a helyzeteket.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – A Merkúr az Oroszlán jegyében áll, kellemes fényszögben a Szaturnusszal. Már ébredéskor különösen jól fogja érezni magát, és a nap folyamán is jó híreket kap. A pénzügyeiben fordulat várható.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– Egy cél, amit egykor fontosnak tartott, egyre jobban elhalványul ön előtt. Lehet, hogy egy haszontalan szenvedélyt tartott tökéletes célnak, de most rájön, hogy tévedett.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) –A Hold a Bika jegyében van. A mai nap kiváló szerelmi kalandokra. A siker pillanataiban azonban ne a továbblépésen törje a fejét, hagyjon helyet a spontaneitásnak.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– A Hold az önnel szemben álló Bika jegyében áll. Ne csodálkozzon, ha a meghitt családi környezetben súrlódásokra kerül sor. Ma este menjen korábban aludni!

NYILAS (november 23.–december 21.) – Vihar dúl a lelkében, ezért jobb, ha egy kicsit félrevonul, és nem a párján vezeti le a feszültségét. Egy hűséges baráttal való beszélgetés viszont jót tehet.

BAK (december 22.– január 20.) – Nehéz eldönteni, hogy a sors kényszeríti rá, vagy ideges kapkodása miatt kerül kínos helyzetbe a mai napon. Anyagi problémák vagy súlyos családi konfliktusok teszik próbára a tűrőképességét.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – Munkahelyéről olyan híreket hall, amelyek igazolni látszanak az aggályait. Ne kezdjen kapkodni, jobb, ha a cselekvéssel vár addig, amíg tisztán körvonalazódnak az új feltételek.

HALAK (február 21.– március 20.) – A Neptunusz a Halak jegyében áll, de kedvezőtlen kapcsolatban van a Vénusszal. A lényeges feladatokra kellene szorítkoznia, és nem kellene túl sokat követelnie önmagától.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!