Horoszkópok

2017.07.03. 18:36

Napi horoszkóp - A Halak nagy előrelépést tehet ma

A Bak jól teszi, ha tartja magát az elhatározásaihoz.

KOS (március 21.– április 20.) – A Mars a Rák jegyében kap hideget is és meleget is, de önnek öntudatosságot ad. Vigyázzon arra, hogy túlcsordulhat az a bizonyos pohár, és hajlamos lesz ön is a túlzásokra.

BIKA (április 21.– május 20.) – A Hold a Skorpió jegyében áll, ez az egyetlen támadás, ami a Bika jegyét ma éri. Így több energiát fog érezni, és gyorsan nekiláthat kreatív tervei megvalósításához.

IKREK (május 21.– június 21.)– Ma kisebb vitára kerülhet sor a munkahelyén. Ön nem az a fajta, aki egykönnyen feladja az elképzeléseit, de azért szüksége lesz némi hajlékonyságra, és találékonyságra is.

RÁK (június 22.– július 22.) – A Nap és a Jupiter helyzete pazarlást, felesleges költekezést jelez. Ez oda vezethet, hogy ön megfeledkezik a takarékosságról, és úgy vásárol, mintha nem lennének határai.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – Valamiben lépnie, döntenie kell, legvalószínűbben a párkapcsolatát illetően. Minden szempontból a maximumot szeretné nyújtani, ám ezzel csak feleslegesen túlterheli magát.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– A Merkúr és a Hold jól kapcsolódnak egymáshoz. Most már hozhat komoly döntéseket, akár a megérzéseire hallgatva is. A mai napot elégedetten zárhatja.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – Jól teszi, ha utánajár végre a lehetőségeinek. Ha úgy érzi, hogy több van önben, mint amennyit jelenleg fel tud mutatni, akkor tárja fel a karrierterveit a főnökének.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– A Hold a Skorpió jegyében áll, ez lehetőséget ad önnek arra, hogy megmutassa a tehetségét a világnak. Ne engedje, hogy a dühe elragadja ma egy munkahelyi vita során.

NYILAS (november 23.–december 21.) – Ön nagyon jó szívű, ezért sokat segít a kollégáinak is. Csak azt ne hagyja, hogy ez megszokássá váljon. Ezzel ugyanis azt érheti el, hogy majdan kötelességének róják fel.

BAK (december 22.– január 20.) – A Plútó és a Mars még szemben állnak egymással. Jól teszi, ha tartja magát az elhatározásaihoz. Talán nehezebben megy a dolog, mint remélte, de egy párkapcsolati ügyben most nincs helye az engedékenységnek.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – Ma is nagy esélye vannak arra, hogy találkozzon valakivel, aki sokáig szerepet kap majd az életében. Ennek nem kell mindjárt nagy szerelemnek lennie, de barátság kialakulhat belőle.

HALAK (február 21.– március 20.) – Kaphat egy jelet, aminek nyomán támadhat egy zseniális ötlete, de az is lehet, hogy egy beszélgetés során jut értékes felismerésekhez. Így, vagy úgy, de nagy előrelépést tehet ma.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!